Vă rog să-mi scrieți

Bună!

Mă bucur că ați vizitat blogul meu și sunteți interesat de posibilitatea de a publica un articol. Vă rugăm să luați un moment pentru a citi întreaga pagină care explică clar politicile noastre, procesul de trimitere și conținutul pe care îl acceptăm.

Îmi propun să public un articol tematic interesant pe site-ul meu. Pentru a ajunge la un articol bun și util pentru cititori, vă recomandăm să vă familiarizați cu regulamentul de publicare înainte de a plasa o comandă pentru publicare.

Cerințe de lansare:

 1. Unic: articolul trebuie să fie 100% original și să nu fie publicat anterior nicăieri. Plagiatul nu este permis. Nu voi posta nimic din ce a fost postat anterior în altă parte.
 2. Lungime: lungimea articolului trebuie să fie de cel puțin 1200-1500 de cuvinte. Îmi rezerv dreptul de a schimba mesajul în orice moment.
 3. Fotografie: trebuie adăugate fotografii, grafice, tabele etc. În acest articol. De asemenea, puteți adăuga acreditări folosind sursa primară. Puteți folosi imagini numai pe Pixabay fără drepturi de autor.
 4. Calitatea conținutului: articolul trebuie să fie de înaltă calitate, iar textul trebuie furnizat Grammarly și Hemingway pentru a se asigura că textul este corect și lizibil din punct de vedere gramatical.
 5. Prezentare: Sper că puteți scrie corect un articol cu ​​titluri (majuscule) și link-uri. Toate articolele trebuie trimise în format docs.google.com cu format HTML care poate fi publicat.
 6. Subiect: Subiectul articolelor ar trebui să fie legat de blogul meu.
 7. Numire: Fără termen limită, dar mă aștept să scrieți la timp și să păstrați comunicarea deschisă.

În acest caz, articolul nu poate fi acceptat pentru publicare:

 1. Articole care încalcă legea sau care pot induce în eroare sau dăunează sănătății cititorului (cazinou, droguri, conținut violent etc.). Dacă consider că un articol nu este potrivit pentru publicare din cauza conținutului sau a temei sale, am dreptul de a refuza publicarea.
 2. Dacă articolul a fost copiat de pe alt site (conținut ambiguu).

Cum scriu despre mine?

Trimite un e-mail la [email protected]

Scrie o scrisoare:

 1. Ce companie reprezentați și cum este site-ul dvs.?
 2. Subiectul articolului publicat și o scurtă descriere.
 3. Dacă intenționați să adăugați linkuri, enumerați toate linkurile țintă pe care doriți să le includeți (URL și textul ancora pentru fiecare link) (maximum 1-2 link-uri per articol).
 4. Vă rugăm să includeți exemple de alte articole publicate în trecut.

Prețurile și termenii de publicare vor fi furnizate la cerere.

Aștept scrisoarea ta.